Nästa generations app för era medarbetare som arbetar remote
Actimo hjälper er att intuitivt öka produktiviteten och engagemangs nivåerna genom daglig kommunikation, uppgifter och träning.

Actimo är leverantör till över 200 marknadsledande varumärken och deras underbolag.
Över 1 miljon användare i mer än 80 länder.

Läs vad våra kunder säger om oss

Läs vad våra kunder säger om oss

Kommunicera med dina non-desk medarbetare direkt, effektivt och enkelt
Skicka enkelt viktiga nyheter och dagliga uppdateringar till alla dina medarbetare och låt dem vara en del av konversationen.
  • Nå alla dina medarbetare på några sekunder genom deras mobila app
  • Låt dina medarbetare connecta och engagera sig med kollegor i sociala grupper
  • Få feedback av dina medarbetare genom enkla undersökningar och kommunikationsverktyg.
Supportera och träna dina medarbetare, när de behöver det
Skapa flöden för onboarding, e-learnings och guider som intuitivt och flexibelt anpassar sig till medarbetarnas olika arbetsscheman, så de alltid har de rätta färdigheterna för att kunna prestera på jobbet.
  • Träna och onboarda effektivt med engagerande utvecklingsresor
  • Erbjud engagerande guider och information genom enkla sökfunktioner
  • Möjliggör diskussioner för att inspirera, dela och bosta engagemanget hos medarbetarna
Ta beslut med välgrundade och lättöverskådliga datainsikter
Följupp, motivera och förbättra performance på alla nivåer inom bolaget, genom realtids insikter på alla kommunikationsplan.
  • Öka medarbetarnas engagemang med realtidsinsikter
  • Uppmana ledare att driva utvecklingen av sitt ansvarsomårde med personliga insikter kring egna teamet
  • Få detaljerad information kring alla avdelningars performance på några sekunder.

The Actimo Tour

Börja leda nästa generations medarbetare

Varför Actimo
Sedan 2012 digitaliserar Actimo internkommunikation, onboarding och utbildning av medarbetare genom sin medarbetarapp för de som arbetar remote. Företagskommunikation förändras snabbt och kräver nya digitala plattformar för att kommunicera effektivt i realtid.

Vi hjälper ledande internationella organisationer inom branscher som Facility Management, Retail, Hospitality, Transport & Logistik, Tillverkning, Byggnation och Hälsa och omsorg att förbättra deras anställdas engagemang och produktivitet genom att tillhandahålla en intuitiv och insiktsrik plattform för medarbetarnas engagemang. En app för att öka anställdas interna kommunikation och e- lärande utan behovet av att sitta bakom ett skrivbord / dator.

Till skillnad från traditionell LMS med isolerad onboarding-mjukvara eller komplexa onboarding-plattformar, erbjuder Actimo en lättanvänd mobil onboarding-app som är integrerad med företagskommunikation och specifikt utformad för icke-skrivbordsarbetares behov.
Actimo är den moderna nästa nivå-intranät-appen för era medarbetare. Genom att ge insikter i realtid hjälper Actimo HQ-chefer i HR, intern kommunikation, drift, utbildning och utveckling, liksom lokala chefer och anställda, spåra deras prestationer realtid.

Vi hjälper företag och chefer med sitt dagliga ledarskap och förbättrar deras onboarding, utbildning av anställda ,kommunikation, för alla medarbetare som arbetar utspritt över geografiska ytor.

Lär dig mer

Kolla in vår video och lär dig mer om oss

Send this to a friend