Personvernerklæring

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette innholdet leveres på norsk som referanse. Den opprinnelige personvernerklæringen, som er skrevet på engelsk, er den offisielle og bindende versjonen.

Denne siden inneholder våre retningslinjer angående innsamling, bruk og utlevering av personinformasjon når du bruker vår tjeneste.

Actimo ApS («oss», «vi» eller «vår») driver nettsiden http://www.actimo.com («tjenesten»). Vi hverken bruker eller deler dine opplysninger med andre, unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi bruker dine personopplysninger for å gi deg tjenesten og forbedre tjenesten. Ved å bruke denne tjenesten samtykker du i innsamling og bruk av opplysninger i samsvar med denne erklæringen. Hvis ikke annet er bestemt i denne personvernerklæringen, har begrepene brukt i denne personvernerklæringen den samme betydning som i våre forretningsvilkår, som er tilgjengelige på http://www.actimo.com

Informasjon om innsamling og bruk

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbare opplysninger kan blant annet være din e-postadresse, ditt navn, ditt telefonnummer og andre opplysninger («personopplysninger»).

Loggdata

Vi samler inn data som din nettleser sender til oss når du bruker vår tjeneste («loggdata»). Disse loggdata kan bl.a. være informasjon om IP-adressen til din datamaskin, nettlesertype, nettleserversjon, sidene på vår tjeneste som du besøker, tid og dato for ditt besøk, hvor lenge du var på disse sidene og annen statistikk.

I tillegg kan vi bruke tredjepartstjenester så som Google Analytics som samler inn, følger over tid og analyserer denne type informasjon for å øke funksjonaliteten til vår tjeneste. Disse tredjeparts-tjenesteleverandørene har sine egne personvernerklæringer om hvordan de bruker slik informasjon.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små datafiler som inneholder en anonymisert, unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til din nettleser via en nettside og lagres på harddisken på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler for å samle informasjon. Du kan konfigurere din nettleser til å avvise alle informasjonskapsler eller å vise deg når en informasjonskapsel blir sendt. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du muligens ikke bruke deler av vår tjeneste.

Informasjon fra oss

Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, informasjon om salgskampanjer, markedsføring og andre opplysninger som du kan ha interesse av. Du kan velge bort deler av eller all slik informasjon fra oss ved å bruke avmeldingslenken eller instruksjonene som står i hver e-post vi sender.

Samsvar med lover

Vi utleverer dine personopplysninger dersom loven eller retten krever det, eller hvis vi mener at dette er nødvendig for å følge loven og etterkomme begrunnede forespørsler fra etterforskningsorganer, eller for å beskytte datasikkerheten og dataintegriteten til vår tjeneste.

Forretningstransaksjon

Dersom Actimo ApS er involvert i en fusjon, et oppkjøp eller salg av eiendeler, kan det skje at dine personopplysninger overføres. Vi skal informere deg i tide før dine personopplysninger overføres og underlegges en annen personvernerklæring.

Sikkerhet

Vi har fokus på sikkerheten til dine personopplysninger, men du må være klar over at ingen metode for internettoverføring eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Vi skal treffe forretningsmessig akseptable tiltak for å beskytte dine personopplysninger, men kan ikke garantere for deres absolutte sikkerhet.

Internasjonale dataoverføringer

Dine opplysninger, inklusive personopplysninger, kan overføres – og lagres på – datamaskiner utenfor delstaten, provinsen, landet eller jurisdiksjonen du befinner deg i, der personopplysningslovene kan være forskjellige fra lovene i din jurisdiksjon.

Dersom du bor utenfor Danmark og velger å oppgi informasjon til oss, må du være klar over at vi overfører opplysninger, inklusive personopplysninger, til Danmark og behandler dem der.
Ditt samtykke til denne personvernerklæringen og påfølgende angivelse av slike opplysninger betyr at du godtar denne overføringen.

Lenker til andre nettsider

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsider som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, blir du sendt videre til den aktuelle nettsiden til tredjepart. Vi anbefaler sterkt at du ser gjennom personvernerklæringen til hver side du besøker.
Vi har ikke kontroll over og heller ikke ansvar for innholdet på nettsidene og i tjenestene til tredjepart, inklusive personvernet og personvernerklæringene som gjelder for disse.

Personvern av barn

Vår tjeneste henvender seg ikke til personer under 13 år («barn»).
Vi samler ikke personlig identifiserbare opplysninger fra barn under 13 år med vitende og vilje. Dersom du er foresatt og du finner ut at dine barn har gitt oss personopplysninger, kan du kontakte oss. Dersom vi finner ut at et barn under 13 år har gitt oss personopplysninger, skal vi slette disse opplysningene fra våre servere.

Endringer av denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Vi skal informere deg om disse endringene ved å legge ut en ny personvernerklæring på denne siden.
Vi anbefaler deg å se gjennom denne personvernerklæringen av og til for å få med deg endringene. Endringer av denne personvernerklæringen blir først gyldige når de legges ut på denne siden.