Integritetspolicy

På den här sidan informerar vi dig om våra policyer rörande insamling, användning och utlämning av personuppgifter när du använder våra tjänster.

Actimo ApS (”vi”, ”oss”, ”vår”) driver webbplatsen http://www.actimo.com (”tjänsten”). Vi kommer inte att använda eller dela din information med någon på andra sätt än vad som anges i den här integritetspolicyn. Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten godkänner du att vi samlar in och använder information i enlighet med den här policyn. Om inget annat anges i den här integritetspolicyn har termer som används i den här integritetspolicyn samma betydelse som i våra villkor som finns på http://www.actimo.com

Information om insamling och användning

När du använder vår tjänst kan vi komma att be dig tillhandahålla vis personligt identifierbar information med vilka det kan gå att kontakta eller identifiera dig. Personligt identifierbar information kan inbegripa, men är inte begränsade till, din e-postadress, ditt namn, ditt telefonnummer eller annan information (”personuppgifter”).

Loggdata

Vi samlar in information som din webbläsare skickar när du besöker vår tjänst (”loggdata”). Den här loggdatan kan inkludera information som din dators Internet Protocol-adress (”IP”), webbläsare, webbläsarversion, vilka sidor på vår tjänst du besökte, tid och datum för ditt besök, hur lång tid du tillbringade på de sidorna samt annan statistik.

Vi kan dessutom använda tjänster från tredje part, t.ex. Google Analytics, för att samla in, övervaka och analysera den här sortens information i syfte att höja vår tjänsts funktionalitet. Dessa tredjepartstjänsteleverantörer har egna integritetspolicyer där de beskriver hur de hanterar sådan information.

Cookies

Cookies är filer med små mängder data vilket kan inkludera en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din dators hårddisk.

Vi använder cookies för att samla in information. Du kan i din webbläsare ställa in att neka alla cookies eller att indikera när en cookies skickas. Om du inte godkänner cookies är det inte säkert att du kan använda alla delar av vår tjänst.

Kommunikation

Vi kan använda dina personuppgifter för att kontakta dig för att skicka nyhetsbrev, i marknadsförings- eller reklamsyften, eller för att skicka annan information som kan vara av intresse för dig. Du kan välja bort vissa eller alla av de här kommunikationssätten från oss genom att klicka på länken ”Avsluta prenumeration” eller följa instruktionerna som finns i alla e-postmeddelanden vi skickar.

Efterlevnad av lagar

Vi kommer att vidarelämna dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller vid stämning eller om vi menar att en sådan åtgärd krävs för att följa lagen och de rimliga begärandena från brottsbekämpande myndighet eller för att skydda vår tjänsts säkerhet eller integritet.

Affärstransaktioner

Om Actimo ApS ingår i en fusion, ett förvärv eller en tillgångsförsäljning kan dina personuppgifter komma att överföras. Vi kommer att informera dig innan dina personuppgifter överförs och omfattas av en annan integritetspolicy.

Säkerhet

Att hålla dina personuppgifter säkra är viktigt för oss, men du måste vara medveten om att ingen överföring som görs via internet och ingen metod för elektronisk lagring är 100 % säker. Vi strävar efter att använda kommersiellt godtagbara medel för att skydda dina personuppgifter, men vi kan inte garantera det med absolut säkerhet.

Internationella överföringar

Din information, inklusive personuppgifter, kan komma att överföras – och underhållas på – datorer utanför din delstat, ditt län, ditt land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig åt jämfört med lagarna i din jurisdiktion.

Om du finns utanför Danmark och väljer att tillhandahålla information till oss ber vi dig notera att vi överför den informationen, inklusive personuppgifter, till Danmark och behandlar den där.

När du godkänner den här integritetspolicyn samt lämnar sådan information samtycker du till överföringen.

Länkar till andra sidor

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra sidor som inte drivs av oss. Om du klickar på en länk från tredje part kommer du att komma till den tredje partens webbplats. Vi rekommenderar uttryckligen att du granskar integritetspolicyn för varje sida du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicy eller affärsseder för webbplatser eller tjänster från tredje part.

Barns integritet

Vår tjänst är inte riktad till personer under 13 år (”barn”).

Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från barn under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och vet att ditt barn har lämnat personuppgifter till oss ber vi dig kontakta oss. Om vi upptäcker att barn under 13 år har tillhandahållit personuppgifter till oss kommer vi att radera sådan information från våra servrar.

Ändringar i den här integritetspolicyn

Vi kan komma att uppdatera vår integritetspolicy emellanåt. Vi kommer att informera om alla ändringar genom att posta en ny integritetspolicy på den här sidan.

Vi rekommenderar att du läser igenom den här integritetspolicyn regelbundet för att se om det har gjorts några ändringar. Ändringar i den här integritetspolicyn börjar gälla när de publiceras på den här sidan.